Home TOP NEWS Η εβδομάδα πέρασε και τα μέτωπα στο μεταγραφικό είναι ανοικτά

Η εβδομάδα πέρασε και τα μέτωπα στο μεταγραφικό είναι ανοικτά


Μπορεί να διανύουμε ημέρα κλήρωσης και εβδομάδα επίσημων υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ όμως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό μέτωπο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη την Τορπέντο Κουταΐσι στο ΓΣΠ για τον Β’ προκριματικό του Κόνφερενς όμως υπάρχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο κόσμος περιμένει να δει κινήσεις ποιότητας το συντομότερο δυνατόν με στόχο να ανέβει επίπεδο το ρόστερ.

Εξτρέμ και δεκάρι είναι οι δύο προτεραιότητες ενώ υπάρχει η ανάγκη για επιθετικό αφού ο Μπάκιτς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα τρία από τα τέσσερα φιλικά και δύσκολα επιβιώνει.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στην Πολωνία ο Γιάννης Αναστασίου μας προϊδέασε για μια τουλάχιστον μεταγραφή μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα όμως δεν προέκυψαν εξελίξεις.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στην Ελλάδα τόνισε ότι προσπαθούμε να φέρουμε έναν απρόβλεπτο ποδοσφαιριστή ενώ ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το φιλικό με την ΑΕΚ επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια για μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στο κυπριακό πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Παράλληλα αναθερμάνθηκε και το ενδιαφέρον για Αλιούμ, ένας παίκτης που ξέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι καταλόγου Β’.

Τα λόγια ακόμη δεν έγιναν πράξεις και είναι γεγονός πως η καθυστέρηση δημιουργεί μουρμούρα και ανησυχία αφού προέκυψε πάλι θέμα με Λοΐζου ενώ και ο μικροτραυματισμός του Σεμέδο φανέρωσε τις λίγες επιλογές στην επιθετική γραμμή.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τους λόγους που καθυστερεί η μεταγραφική ενίσχυση και ελπίζουμε να είναι για καλό. Μέσα από τα λόγια των υπεύθυνων δεν βγαίνει προς τα έξω ανησυχία, όμως καλό θα ήταν να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα στο μεταγραφικό όσο πιο σύντομα γίνεται, για να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

Είναι σίγουρο πως πάμε με αυτούς που έχουμε κόντρα στην Τορπέντο όμως θα χρειαστούμε ποιοτική ενίσχυση εάν θέλουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές αλλά και ποιότητα.