Home SPORTS NEWS Περιμένει το «πράσινο» για να αγοράσει Νίκο Γουίλιαμς

Περιμένει το «πράσινο» για να αγοράσει Νίκο Γουίλιαμς


Η Μπαρτσελόνα περιμένει ένα διπλό «ΟΚ» για να κλείσει τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς.


Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Νίκο Γουίλιαμς στην Μπαρτσελόνα. Πρακτικά, οι Καταλανοί περιμένουν ένα… διπλό «ΟΚ» για να κάνουν δικό τους τον ακραίο επιθετικό της Μπιλμπάο, που έλαμψε στο πρόσφατο Euro.

Αρχικά, οι «μπλαουγκράνα» αναμένουν το οριστικό «ναι» του Βάσκου σε πρόταση για πενταετές συμβόλαιο, ενώ περιμένουν και την έγκριση της LaLiga, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το Financial Fair Play και προκύψει κώλυμα στη μεταγραφή. Ο Ζοάν Λαπόρτα έχει ήδη εγκρίνει την καταβολή των 58 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Νίκο Γουίλιαμς, συνεπώς η Μπιλμπάο δεν μπορεί να αποτρέψει το deal.

Από εκεί και πέρα, η «Μπάρτσα», εφόσον κλείσει αυτή τη συμφωνία που αποτελεί προτεραιότητα αλλά και αφού ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται, θα προσπαθήσει-εφόσον της το επιτρέψουν τα οικονομικά της, να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό Ντάνι Όλμο από την Λειψία και τον μέσο Μίκελ Μερίνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, επίσης αμφότερων στελεχών της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας.

SPORT-FM.GR