Home FEATURED Θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο 12ος!

Θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο 12ος!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (25/07, 19:30) στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την Τορπέντο Κουταίσι.

Ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας εκμεταλλεύτηκε τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια με Κρακόβια, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρακόφ και ΑΕΚ Αθηνών, για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και πρόσωπα. Τώρα, αναμένει να δει την ομάδα του να ανταποκρίνεται στο πλάνο του για την Πέμπτη.


Ο πρώτος αγώνας με τους Γεωργιανούς είναι κρίσιμος για την εξασφάλιση ενός αποτελέσματος που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό. Σημαντικός θα είναι και ο ρόλος του 12ου παίκτη, του Πράσινου ΛΑΟΥ, που έχει αποδείξει πολλές φορές τη δύναμή του σε καθοριστικά παιχνίδια.

Ο κόσμος της ομάδας καλείται για ακόμη μια φορά να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το προβάδισμα για την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στη Γεωργία.