Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ακαδημία ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ολοκληρώνονται αυτήν την εβδομάδα τα δύο καλοκαιρινά σχολεία

Ακαδημία ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ολοκληρώνονται αυτήν την εβδομάδα τα δύο καλοκαιρινά σχολεία

Ολοκληρώνονται αυτήν την εβδομάδα τα δύο καλοκαιρινά σχολεία που διοργάνωσε η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 26 Ιουλίου. Πρόκειται για το Summer School και το Summer Football School, τα οποία αφορούσαν παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων και 8-12 χρόνων αντίστοιχα.


Αμφότερα τα καλοκαιρινά σχολεία στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και η ανταπόκριση από τα παιδάκια που συμμετείχαν ήταν πολύ μεγάλη. Το καθημερινό πρόγραμμα ήταν πλούσιο και το περιεχόμενο των Summer School ενθουσίασε τους μικρούς. Οι δραστηριότητες ήταν ευχάριστες και κράτησαν ενεργά τα παιδάκια, τα οποία απόλαυσαν ιδιαίτερα τις επισκέψεις στην πισίνα και στη θάλασσα.

Όσον αφορά στις προπονήσεις, οι Υπεύθυνοι έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα σε τεχνικά κομμάτια του ποδοσφαίρου και οι προπονητές μετέδωσαν τις γνώσεις τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το… χάιλαϊτ των Summer School ήταν φυσικά η παρουσία των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας. Οι Κακουλλής, Χαραλάμπους, Μπεζούς και Κυριακίδης έδωσαν το παρών τους. Συνομίλησαν με τα παιδάκια, έδωσαν συμβουλές, απάντησαν σε ερωτήσεις, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ήταν πολύ ευχάριστη η παρουσία τους και πολύ βοηθητική.

Συμπερασματικά, το «Summer School» και το «Summer Football School» άφησαν όλους ικανοποιημένους. Τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες, αλλά και τους γονείς. Το δεδομένο είναι πώς θα διοργανωθούν και τη νέα σεζόν από την Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλέον θα γίνουν θεσμός σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο.