Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με τη γνωστή συνταγή

Με τη γνωστή συνταγή

img_3272


Δεν θα αλλάξει οτιδήποτε στην τακτική της ομάδας ο Τόνι Σαβέφσκι σήμερα, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Ίσως όμως έχουμε κάποιες αλλαγές προσώπων με τρεις ποδοσφαιριστές να διεκδηκούν είσοδο τους στην εντεκάδα. Περισσότερες πιθανότητες από αυτούς συγκεντρώνει ο Χάρης Κυριάκου.

Άμυνα

Η μόνο θέση που παίζεται είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Χοσέ Θερβέρα ήταν βασικός στο Δασάκι, ο Σαβέφσκι τόνισε όμως πως αυτό έγινε για λόγους ροτέισον, έτσι τη θέση αναμένεται να καταλάβει ο Κυριάκου. Κατά τα άλλα, ο Μορέιρα θα είναι στο τέρμα, ο Μαργκάσα αριστερά και οι Αλαμπί-Ζοάο Πάουλο στο κέντρο της άμυνας.

Μεσαία Γραμμή

Σοάρες σαν αμυντικό χαφ και Ασσίς (που πρέπει να προσέχει) σαν επιτελικός είναι δεδομένοι. Κατά τα άλλα Αγκουϊάρ και Λεάντρο διεκδικούν μια θέση στα χαφ, με τον Μπρούνο να έχει προβάδισμα. Στα φτερά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Σκέμπρι είναι δεδομένος, ενώ το πιο πιθανό είναι τη θέση του να διατηρήσει και ο Πλατινί. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε και τον Τέιλορ βασικό.

Επίθεση

Ο Ούκας Γκικίεβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και θέλει να επιστρέψει στα γκολ για να μπει ζεστός στον κύκλο των ντέρμπι.