Home TOP NEWS Τοποθέτηση από Νταμπράουσκας για τα μεταγραφικά

Τοποθέτηση από Νταμπράουσκας για τα μεταγραφικά

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην σημερινή διάσκεψη για το παιχνίδι με την Τορπέντο Κουταίσι, σχολίασε μεταξύ άλλων και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας.


Ο Λιθουανός κόουτς τόνισε ότι την ομάδα μας συνεχίζει να την απασχολεί η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, εξτρέμ ενώ σήμερα πρόσθεσε ότι το ψάχνει και για επιθετικό.

Η τοποθετήση:

«Έχουμε μία κενή θέση για την ώρα. Κάναμε μία συζήτηση στην ομάδα μετά το ματς με την ΑΕΚ. Αυτή την ώρα το μετεγγραφικό παράθυρο αλλάζει και έχει χρόνο για να ολοκληρωθεί. Η αγορά είναι περίπλοκη αυτή την περίοδο. Αναζητούμε ένα δεξί εξτρέμ και επιθετικό, παίκτες με στυλ που καθορίσαμε. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας.  Όσο προχωρά η μετεγγραφική προκύπτουν διάφορα, σίγουρα όμως θα ενισχύσουμε την ομάδα με 1-2 παίκτες. Παραμένει η πιθανότητα για απόκτηση επιτελικού μέσου. Θα εξαρτηθούν κάποια πράγματά στην πορεία. Θα καθορίσουμε τις προτεραιότητες μας και τη χρειαζόμαστε περισσότερο. Τώρα, έχουμε θέσεις για όλες τις θέσεις. Η ομάδα θα αξιολογείται στην πορεία. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική μας επιλογή, δεν θα πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Δεν θα είναι απόφαση ενός ατόμου».