Home FEATURED Δεν βιάζονται και το ξεκαθάρισε ο Νταμπράουσκας…

Δεν βιάζονται και το ξεκαθάρισε ο Νταμπράουσκας…


Ο κόσμος περιμένει να δει μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως Νταμπράουσκας και Αναστασίου δεν δείχνουν να βιάζονται.


Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Λιθουανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Τορπέντο. Επισήμανε ότι στόχος είναι να ενισχυθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ με ακόμη 1 ή 2 παίκτες και έκανε αναφορά σε εξτρέμ και επιθετικό ενώ στη συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για επιτελικό μέσο.

«Θα εξαρτηθούν κάποια πράγματά στην πορεία. Θα καθορίσουμε τις προτεραιότητες μας και τι χρειαζόμαστε περισσότερο. Τώρα, έχουμε παίκτες για όλες τις θέσεις. Η ομάδα θα αξιολογείται στην πορεία. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική μας επιλογή, δεν θα πάρουμε βιαστικές αποφάσεις», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του.

Ο κόουτς του τριφυλλιού δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει για τις μεταγραφές όμως παράλληλα οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι ήδη εδώ. Κόντρα στην Τορπέντο Κουταΐσι καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον μας όμως από γύρο σε γύρο το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει.

Η απόκτηση Αλιούμ δίνει μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη επιλογή στον Νταμπράουσκας όμως από την στιγμή που εκφράστηκε η ανάγκη για ενίσχυση με παίκτες από το πάνω ράφι τότε αναμένουμε να δούμε ανάλογες επιλογές. Αν αυτή η υπομονή που δείχνουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι θα βγει σε καλό θα το δούμε στην πορεία.