Home FEATURED Είτε Λοΐζος, είτε Γιάννος, είτε Κώστας… όλοι το ίδιο!

Είτε Λοΐζος, είτε Γιάννος, είτε Κώστας… όλοι το ίδιο!


Δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα όταν άκουσε από το στόμα του Βάλντας Νταμπράουσκας πως δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός του Λοΐζου.


Ο Λιθουανός κόουτς έριξε φως στην υπόθεση Λοΐζου που για ακόμη ένα καλοκαίρι διατηρείται στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους.

Κρίνουμε σωστή την κίνηση του κόουτς να μιλήσει ανοιχτά για το όλο θέμα, θα θέλαμε να ξέρουμε και το τι σκέφτεται ακριβώς και ο Λοίζου, όμως στο τέλος της ημέρας καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ίσως να ήταν προτιμότερο εάν γινόταν πιο νωρίς αυτή η κίνηση, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε με ακρίβεια τι ειπώθηκε και τι έγινε μεταξύ των δύο πλευρών.

Αντιλαμβανόμαστε τις επιθυμίες και τα θέλω του Λοΐζου όμως σε μια ομάδα δεν μπορεί το εγώ να υπερέχει του εμείς. Ανεξαρτήτως ονόματος, ηλικίας, συμβολαίου, εθνικότητας και ότιδήποτε άλλο πρέπει όλοι να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή την στιγμή ο Νταμπράουσκας έκρινε ότι ο Κύπριος εξτρέμ δεν είναι σε θέση να βοηθήσει και να ακολουθήσει την ομάδα οπότε πήρε την απόφαση να τον αφήσει εκτός. Εάν θα επιστρέψει καλύτερος και πιο σοφός, μόνο ο Λοΐζος το ξέρει και μόνο ο ίδιος μπορεί να το αλλάξει…