Home FEATURED Στρώνονται στην δουλειά ενόψει του επαναληπτικού με την Τορπέντο

Στρώνονται στην δουλειά ενόψει του επαναληπτικού με την Τορπέντο


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επιστρέφουν σήμερα (28/07) στο “Ηλίας Πούλλος” μετά το ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία και θα στρωθουν στην δουλειά ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τους Γεωργιανούς, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (01/08).

Ο Λιθουανός τεχνικός, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, καθώς δεν προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα στο παιχνίδι του ΓΣΠ και θα αρχίσει να καταστρώνει σιγά – σιγά τα πλάνα του για τον επαναληπτικό, στον οποίο η ομάδα μας θα έχει και το μαξιλαράκι του 3-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προπονείται στην Λευκωσία μέχρι και την Τρίτη(30/07) το απόγευμα, καθώς την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές μας θα μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στην Γεωργία. Το μεγάλο ερωτηματικό, όσον αφορά αυτούς που θα κάνουν το πρώτο Ευρωπαϊκό ταξίδι, είναι ο Λοίζος Λοίζου, ο οποίος συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Να σημειώσουμε ότι η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αφιχθεί την Τετάρτη στο Κουτάισι της Γεωργίας, το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο Ramaz Shengelia Stadium, ενώ νωρίτερα ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα μιλήσει στους δημοσιογράφους και θα αναλύσει τις σκέψεις του για τον επαναληπτικό αγώνα.