Home TOP NEWS ”Ταξιδεύει σήμερα για Κύπρο ο Ατζίλι”

”Ταξιδεύει σήμερα για Κύπρο ο Ατζίλι” [Δημοσίευμα]

Νέο δημοσίευμα προκύπτει από το Ισραήλ, συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα sport5.co.il (Δείτε εδώ) το οποίο αναφέρεται στην περίπτωση του Ομέρ Ατζίλι και το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον ποδοφαιριστή.


Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, ο ποδοσφαιριστής θα ταξίδεψει σήμερα (29/07) στην Κύπρο για τις υπογραφές με την ομάδα μας. Επίσης τονίζεται ότι ο Ατζίλι θα πάρει συμβόλαιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ύψους 600χιλιάδων ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα γραφόμενα του δημοσιεύματος στο Ισραήλ, ο Ατζίλι θα έρθει σήμερα στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά τότε θα ανακοινωθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ομέρ Ατζίλι θα προσγειωθεί σήμερα (Δευτέρα) στην Κύπρο, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει επίσημα με την Ομόνοια Λευκωσίας. Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα του στο νησί και στην πόλη, αφού στο παρελθόν έπαιζε στο Αποέλ. Θα είναι ο κορυφαίος στον σύλλογο με περίπου 600 χιλιάδες ευρώ τη σεζόν, ποσό που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια πρόσφερε στον παίκτη που έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Αΐν ένα υψηλό ποσό μετά την αποδέσμευση του συμβολαίου του. Μετά την αποζημίωση που πήρε από τα Εμιράτα, ο μισθός του τη φετινή σεζόν θα είναι ανάλογος με τον μισθό που έπαιρνε από την ομάδα που έπαιζε πέρυσι – 1,8 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, κατάφερε να εξοικονομήσει επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ. Όταν επιστρέψει στο Ισραήλ, ο φόρος που θα πρέπει να πληρώσει θα είναι χαμηλότερος από το ποσό που υποτίθεται ότι θα πληρώσει τώρα. Ο παίκτης και οι συνεργάτες του έλαβαν πολλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες από οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα που ήθελαν να τον δουν να επιστρέφει για δεύτερη θητεία, αλλά δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το θέμα της φορολογίας».