Home TOP NEWS Ολοκληρώνει απόψε για την αναμέτρηση με την Τορπέντο!

Ολοκληρώνει απόψε για την αναμέτρηση με την Τορπέντο!

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν απόψε (19:30) στο “Ramaz Shengelia Stadium” την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Τορπέντο Κουταίσι.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στην διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα προετοιμάσει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα, να πάρει δεύτερη νίκη και να φέρει την πρόκριση στην Λευκωσία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός έμειναν ο Λοίζος Λοίζου που όπως έγινε γνωστόν είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ο Ομέρ Ατζίλι ο οποίος έγινε χθες επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επιστρέφει ο Ιωάννης Κούσουλος που έκτισε την ποινή του στο πρώτο παιχνίδι και πλέον είναι στην διάθεση του Λιθουανού κόουτς.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λάνγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.