Home TOP NEWS Στο στόχαστρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νεαρός Πολωνός επιθετικός

Στο στόχαστρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νεαρός Πολωνός επιθετικός

Πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βάλει στο στόχαστρο της, το νεαρό 20χρονο, Πολωνό επιθετικό, Ματέους Μουσιαλόφσκι.


Ο ποδοσφαιριστής το 2020 και όταν ήταν σε ηλικία 17ετών κατάφερε να ξεχωρίσει και να ξεδιπώσει το ταλέντο του, τρελαίνοντας τους ανθρώπους της Λίβερπουλ καθώς σε 25 ματς με την U-18 των “Reds” μέτρησε 12γκολ και 3 ασίστ.

Αυτούσιο το δημοσίευμα από το Sport-fm.com.cy

Στο… στόχαστρο της Ομόνοιας βρίσκεται ο Πολωνός επιθετικός Ματέους Μουσιαλόφσκι. Οι πράσινοι επιδιώκουν την ενίσχυση και με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προορίζονται για τον κατάλογο β’ και ο Μουσιαλόφσκι εντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή 20 χρόνων.

Πρόκειται για παίκτη ο οποίος υπηρέτησε στην ομάδα Κ-18, Κ-21 και για πολύ λίγο Κ-23 της Λίβερπουλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια με συνολικά 83 συμμετοχές, 30 γκολ και έξι ασίστ. Στην τελευταία του σεζόν (2023-24) είχε 13 συμμετοχές με την Κ-21 των «Reds», έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στο Europa League της περσινής περιόδου με την ανδρική ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γίργκεν Κλοπ, συμμετέχοντας στη νίκη με 6-1 επί της Σπάρτα Πράγας.

Παρόλο που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, έμεινε ελεύθερος φέτος και η Ομόνοια επιδιώκει την απόκτησή του.

Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ εκεί όπου κατέγραψε 26 συμμετοχές (δέκα γκολ, δύο ασίστ) σε αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και ως σέντερ φορ (17 ματς / έξι γκολ μία ασίστ). Δέκα φορές έπαιξε και ως δεξιός εξτρέμ, ενώ αξιοποιήθηκε και ως δεύτερος επιθετικός, ως επιτελικός χαφ και ως κεντρικός μέσος σε κάποια παιχνίδια.

Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πολωνίας…