Home TOP NEWS Ένα ταλαντούχο πολυεργαλείο!

Ένα ταλαντούχο πολυεργαλείο!


Ένας ταλαντούχος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα.


Ο 20χρονος Πολωνός Ματέους Μουσιαλόφσκι βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και αναμένονται εξελίξεις άμεσα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στις ακαδημίες της Λίβερπουλ και έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, γράφοντας μια συμμετοχή επί Γιούργκεν Κλοπ.

Προφανώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο νεαρό μεσοεπιθετικό που ψάχνει χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο πρώτης ομάδας ενώ μπορεί να δώσει λύσεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά.

Το σημαντικό είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, κυρίως ως εξτρέμ αλλά και ως επιθετικός ενώ τα Πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν πως προορίζεται για τη θέση του επιτελικού μέσου. Αυτό θα το δούμε στην πράξη εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και κλείσει η συμφωνία με το τριφύλλι. Οι αριθμοί του λένε πως αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερό εξτρέμ αλλά και ως επιθετικός στη μέχρι τώρα καριέρα του στις ακαδημίες της Λίβερπουλ.

Αναστασίου και Νταμπράουσκας δείχνουν ότι θέλουν να γεμίσουν και την επιθετική γραμμή με πολλές και διαφορετικές επιλογές και ο Μουσιαλόφσκι δίνει μια έξτρα επιλογή και μάλιστα χωρίς να παίρνει θέση στον κατάλογο Α. Ένα… ταλαντούχο πολυεργαλείο με λίγα λόγια που αν βάλει τα πράσινα θα προσδώσει κι άλλο βάθος στη μεσοεπιθετική μας γραμμή.