Home TOP NEWS Μακεδόνας: “Η Φέχερβαρ είναι αρκετά πιο αδύνατη σε σχέση με τα προηγούμενα...

Μακεδόνας: “Η Φέχερβαρ είναι αρκετά πιο αδύνατη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που πρωταγωνιστούσε”

Ο Πανίκος Μακεδόνας, ο οποίος είναι ατζέντης της FIFA και κάτοικός Ουγγαρίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM (95.0) και στην εκπομπή “Κάνε παιχνίδι” με την Στέλλα Σωκράτους κι ναφέρθηκε στην Πάξι αλλά και στην Φέχερβαρ που θα είναι η αντίπαλος της OMONOIAΣ εφόσον περάσει το εμπόδιο της Τορμπέντο. 


Οι τοποθετήσεις του Πανίκου Μακεδόνα για την Φέχερβαρ:

Για την Φέχερβαρ (πιθανή αντίπαλος της Ομόνοιας στον 3ο προκριματκό γύρο του Conference League): «Η Φέχερβαρ έχει καινούργιο γήπεδο και προπονητικό κέντρο, έχει πολύ καλές υποδομές όμως δεν είναι η ιδιά ομάδα όπως στο παρελθόν. Ο βασικός χορηγός της ομάδας που έδινε 10 εκατομμύρια το χρόνο φέτος έφυγε και η προσπαθεί να κτίσει νέο κορμό με Ούγγρος ποδοσφαιριστές για να ξεφορτωθεί το βαριά συμβόλαια. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε τελικό κυπέλλου UEFA. Είναι αρκετά πιο αδύνατη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που πρωταγωνιστούσε , ο προπονητής δεν είναι καθόλου έμπειρος. Η Ομόνοια πιστέυω αν περάσει απόψε θα περάσει ευκολά από την Φέχερβαρ».

Για το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας: «H Φερενταβαρος είναι η μεγάλη δύναμη της χώρας ,το μπάτζετ της είναι μεγαλύτερο από όλες τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου μαζί. Το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας αποτελείται από 12 ομάδες και παίζεται σε τρεις γύρους».

Τελικό σχόλιο: «Φέτος η Φέχερβαρ θα παίξει για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία , ενώ η Πάκσι θα παίξει για την δεύτερή θεση. Πρότεινα ποδοσφαιριστές από την Πάκσι στον Ρόκα αλλά τους απέρριψε».