Home TOP NEWS Post Game: Κρατάει τα θετικά και βλέπει την συνέχεια!

Post Game: Κρατάει τα θετικά και βλέπει την συνέχεια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αυτό που ήθελε, όπως ήθελε και εξασφάλισε την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εκεί όπου την περιμένει η Ουγγρική Φέχερβαρ.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας για τον επαναληπτικό αγώνα τήρησε ρητά το “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, καθώς παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ ακριβώς με την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα κόντρα στους Γεωργιανούς που έγινε στο ΓΣΠ, προ βδομάδας.

Η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκε κάπως μουδιασμένα και φοβισμένα, έγιναν κάποια λάθη στα οποία αναφέρθηκε και ο Νταμπράουσκας, τα οποία θα μπορούσαν να μας στοιχίσουν, ωστόσο στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε τον αγώνα, κατάφερε να βρει το γκολ με τον Στεπίνσκι και έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ξεκίνησε τον αγώνα, ωστόσο αυτή την φορά δεν απέφυγε το γκολ και στο 47ο λεπτό μετά από αδράνεια της αμυντικής γραμμής δέχθηκε την ισοφάριση.

Από το γκολ των Γεωργιανών και έπειτα όμως η ομάδα μας ήταν αυτή που κράτησε την μπάλα, συμπεριφέρθηκε άψογα στο μεσοαμυντικό τρίτο και δεν επέτρεψε στους Γεωργιανούς να την απειλήσουν εκ νέου, αντιθέτως δημιούργησε καταστάσεις μπροστά από την εστία του Kljajic και στο 81o λεπτό πήρε ξανά προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεμέδο.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, ο Σεμέδο ήταν ένας απ’ αυτούς. Ο Αφρικανός εξτρέμ “βασάνισε” αρκετά την άμυνα της Τορπέντο, ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ, ενώ πέτυχε το δεύτερο και ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης. Αρκετή καλή ήταν παρουσία του Ντιουνκού που αντικατέστησε τον Μασούρα που έφυγε τραυματίας. Κακουλλής και Εβάντρο επίσης έδωσαν νέα πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή με τον πρώτο να κερδίζει και το πέναλτι, ενώ ντεμπούτο έκαναν οι Ελάντερ και Κούσουλος στα τελευταία λεπτά.

Τα θετικά από την αναμέτρηση σίγουρα ήταν περίσσοτερα από τα αρνητικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χτίσει πάνω στα θετικά, θα προσπαθήσει να διορθώσει τα αρνητικά, ενόψει των διπλών αναμέτρησεων με την Φέχερβαρ στα οποία θα στοχεύσει να κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.