Home FEATURED Τώρα το βάρος στον επιθετικό!

Τώρα το βάρος στον επιθετικό!


Άλλη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα μας με την απόκτηση του 20χρόνου, Ματέους Μουσιαλόφσκι και μετά και την απόκτηση του Ομέρ Ατζίλι, οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή στην απόκτηση του σέντερ φορ.

Αν και η φυσική θέση του Πολωνού μεσοεπιθετικού είναι το αριστερό “φτερό”, στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται ότι ήρθε για να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, μια θέση που την γνωρίζει άριστα, αφού σε αυτή αγωνίστηκε και στο παρελθόν, αλλά αν χρειαστεί θα αγωνιστεί και στις υπόλοιπες θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνουν τον τρόπο για να βρεθεί λύση με τον Ντούσαν Μπάκιτς που είναι εκτός πλάνων, έτσι ώστε να μπορέσει να αδειάσει μαι θέση στο ρόστερ κι ακολούθως να μπορέσουν να προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένα όνομα που φαίνεται να απασχολεί την ομάδα μας, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Αργεντινός αμείβεται με ένα μεγάλο χρηματικό πόσο, ενώ έχει και κάποιες άλλες προτάσεις τις οποίες εξετάζει.

Απ’ εκεί και πέρα, στην λίστα των Νταμπράουσκας – Αναστασίου βρίσκονται κι άλλα ονόματα και ο στόχος των δύο προαναφερθέντων είναι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να έρθει να κάνει την διαφορά και να αυξήσει τον ανταγωνισμό.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την ώρα και στα πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης πορεύονται με τους Στεπίνσκι (βασικό) και Κακουλλή (αναπληρωματικό) και θα πάρουν ακόμη ημέρες παράταση, έτσι ώστε να πάρουν την τελική τους  απόφαση για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης.