Home TOP NEWS Λάρσεν: «Ποιοτική ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ / Είμαι σίγουρος για ένα καλό αποτέλεσμα...

Λάρσεν: «Ποιοτική ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ / Είμαι σίγουρος για ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας»


Ο Δανός αμυντικός της Φέχερβαρ, Κάσπερ Λάρσεν παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα των Ούγγρων ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Μας περιμένει άλλος ένας δύσκολος αγώνας, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ποιοτική ομάδα, αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες. Παράλληλα, δεν μπορούμε να παραπονεθούμε, αυτή τη σεζόν είμαστε ακόμα αήττητοι με τον νέο προπονητή. Με κάθε αήττητο ματς μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή μας, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και προς το παρόν δεν αισθάνομαι ότι τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα θα δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς το προπονητικό επιτελείο είναι πολύ προσεκτικό στην αναγέννησή μας. Μας περιμένουν δύο παιχνίδια και αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε μόνο στο Conference League, θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με την Újpest όταν φτάσουμε σπίτι από την Κύπρο.

Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Θέλουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα για να παλέψουμε για την πρόκριση στο δεύτερο σκέλος εντός έδρας».