Home FEATURED Σεμέδο: “Να έχουμε καλή απόδοση αύριο και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο”

Σεμέδο: “Να έχουμε καλή απόδοση αύριο και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο”

O MVP του αγώνα στην Γεωργία, Γουίλι Σεμέδο, παραχώρησε δηλώσεις στο OMONOIA TV και στο πλαίσιο της εκπομπής “Match Preview”, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φέχερβαρ.


Οι δηλώσεις του:

Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεσαι καλύτερος και αυξάνεις συνεχώς τα στατιστικά σου με γκολ και ασίστ. Τι να περιμένουμε άλλο από σένα; «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τι άλλο να περιμένετε…Ότι θα συνεχίσω το ίδιο, να σκοράρω και να δίνω ασίστ για να κερδίσουμε τίτλους στο τέλος της σεζόν»

Πετύχαμε δύο νίκες απέναντι στην Τορπέντο. Τι μπορούμε να κρατήσουμε από τους αγώνες αυτούς; «Ήταν δύο καλά παιχνίδι, τα οποία κερδίσαμε. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις αγώνες στην Ευρώπη. Νομίζω πάμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο με τις εμφανίσεις μας και πρέπει να ετοιμαστούμε για τους επόμενους αγώνες»

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Φεχερβάρ, μπορούμε να περιμένουμε καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα; «Φυσικά, πάντα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, γι’αυτό και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Ελπίζουμε να έχουμε καλή απόδοση αύριο και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο»

Είναι σημαντικό για εμάς ότι αγωνιζόμαστε εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι; «Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε και να αγωνιστούμε όπως πρέπει. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μπροστά από τον κόσμο μας και μετά να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον εκτός έδρας αγώνα»

Νέος προπονητής στη φετινή σεζόν και οκτώ νέοι παίκτες. Ποιες οι εντυπώσεις σου μέχρι στιγμής; «Είναι ένας καλός προπονητής, με νέες ιδέες, ο οποίος μας βοηθάει πολύ. Ήρθαν καλοί παίκτες που πιστεύω θα βοηθήσουν την ομάδα στη φετινή σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι τόσο με τον νέο προπονητή, όσο και με τους νέους παίκτες.

Ο κόσμος μας ανυπομονεί για τον αγώνα της Πέμπτης. Τι μπορείς να τους πείς; «Ελπίζω να έρθουν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Ελπίζω να είναι μαζί μας από το πρώτο λεπτό και στο τέλος του αγώνα μα είμαστε όλοι χαρούμενοι»