Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας με Φέχερβαρ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Φέχερβαρ


Πανέτοιμη είναι η ομάδα μας για τον αποψινό πρώτο αγώνα κόντρα στην Φέχερβαρ, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο τύπου το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα μας θα μεταβεί σήμερα στο ΓΣΠ έχοντας συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Εκτός έμεινε ο Μασούρας που παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στις προπονήσεις δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην 23αδα ο Ατζίλι.

Όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνει ο Βάλντας Νταμπράουσκας στο αποψινό αγώνα αυτές αναμένεται να είναι λίγο – πολύ κοντά στις επιλογές που έκανε στις διπλές αναμετρήσεις με την Τορπέντο.

Η πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νταμπράουσκας:

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Βραζιλιάνος “γίγαντας”, Φαμπιάνο.

Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε το δίδυμο, Κουλιμπαλί – Παναγιώτου και στα δύο άκρα τους Χαμάς (αριστερά) και τον Ντιουνκού (δεξιά) που θα αντικαταστήσει τον Μασούρα που έμεινε εκτός αποστολής.

Στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Μάριτς και Εράκοβιτς και τους δύο θα πλαισιώνει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Στο επιθετικό τρίτο θα πάρουν θέση οι Σεμέδο (αριστερά) και Σίμιτς (δεξία) και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Στεπίνσκι.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Χαμάς, Ντιουνκού, Μάριτς, Εράκοβιτς, Χαραλάμπους, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι