Home TOP NEWS Post game: Ξεκάθαρο ποια ομάδα είναι ανώτερη, δεν κρίθηκε τίποτα όμως

Post game: Ξεκάθαρο ποια ομάδα είναι ανώτερη, δεν κρίθηκε τίποτα όμως


Η τρίτη συνεχόμενη ευρωπαϊκή νίκη ήρθε με στενό σκορ όμως φάνηκε ξεκάθαρα στο ΓΣΠ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανώτερη ομάδα από την Φέχερβαρ και ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση σε μια βδομάδα στην Ουγγαρία.


Σε ένα παιχνίδι όπου το τριφύλλι έχασε σωρεία μεγάλων ευκαιριών χρειάστηκε ένα αεροπλανικό γκολ του Μάριους Στεπίνσκι για να έρθει η νίκη με 1-0 απέναντι στους Ούγγρους. Ο Πολωνός φορ έχασε άλλες 4 μεγάλες ευκαιρίες όμως έβαλε την πιο δύσκολη και βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η ομάδα μας ουσιαστικά έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αφού εμφανίστηκε ακόμη πιο επιθετική και δημιουργική κόντρα στην Φέχερβαρ όμως η αστοχία και ο πορτιέρο της Φέχερβαρ μας κράτησαν στο στενό 1-0.

Σε γενικές γραμμές άρεσε ο τρόπος που επιβλήθηκε σε αρκετά σημεία του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ και για άλλο ένα παιχνίδι φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται.

Ο Ντιουνκού ξεχώρισε με την εμφάνιση του αφού κάλυψε τη δεξιά πλευρά με πολλά ανεβάσματα και σε ένα από αυτά σέρβιρε με ωραία μπαλιά το γκολ στον Στεπίνσκι. Ο Σενεγαλέζος έδειξε ότι θα αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο με Μασούρα για τη θέση δεξιά στην άμυνα. Όσον αφορά τον τραυματισμό του δεν ήταν κάτι σοβαρό όπως επισήμανε ο Νταμπράουσκας και το Σάββατο τον περιμένουν κανονικά στην προπόνηση.

Από εκεί και πέρα η αριστερή πτέρυγα έβγαζε και πάλι φωτιές με τους Χαμάς και Σεμέδο να έχουν εξαιρετική χημεία. Σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάστηκε να τα κάνουν όλα, αφού και ο Σίμιτς με τον Ντιουνκού δημιούργησαν αρκετά ρήγματα, όμως είναι φανερό πως ο η επιθετική ορμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλεται στα ανεβάσματα των μπακ και τη χημεία στα άκρα.

Το 1-0 κολακεύει τους Ούγγρους που έφτιαξαν κάποιες φάσεις όμως ο Φαμπιάνο δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του, ενώ σε γενικές γραμμές η Φέχερβαρ δεν έδειξε πως είναι μια ομάδα που πρέπει να μας φοβίζει.

Βέβαια τίποτα δεν τελείωσε και περιμένουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι στην Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι θα παίξουν στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους όμως πλέον η πίεση δεν είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι πράσινοι του Νταμπράουσκας καλούνται να διαχειριστούν το προβάδισμα που μας δίνει η νίκη και να κλειδώσουν την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο όμως είναι ξεκάθαρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα φτάνει να το δείξει και το γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ.