Home FEATURED Τρία στα τρία και… βαθμός άριστα για τον Νταμπράουσκας!

Τρία στα τρία και… βαθμός άριστα για τον Νταμπράουσκας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες βράδυ πέτυχε άλλη μια νίκη στην Ευρώπη, αυτή την φορά κόντρα στην Φέχερβαρ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.


Πέραν από τη νίκη, όμως η συνολική εικόνα της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν εξαιρετική και ενθουσίασε τους 15.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και όσους είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραρση.

Οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας αν ήταν λίγο πιο τυχεροί, αλλά και πιο εύστοχοι απέναντι στην Φέχερβαρ, σήμερα σίγουρα θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως να σκεφτότανε λίγο πιο πέρα και συγκεκριμένα τα πλέι – οφ της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτά και με αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε το 3ο συνεχόμενο τρίποντο με τον Λιθουανό κόουτς στην άκρη του πάγκου της, ο οποίος βλέπουμε ότι αρχίζει να βάζει την δική του σφραγίδα στην ομάδα που “έχτισαν” και “χτίζουν” από το καλοκαίρι μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου.

Η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη, ο Νταμπράουσκας δείχνει να γνωρίζει άριστα όλους τους ποδοσφαιριστές του, ενώ τακτικά τα πάει περίφημα, διαβάζοντας πάρα πολύ καλά τους αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως έπραξε μέχρι στιγμής με Τορπέντο και Φέχερβαρ.