Home TOP NEWS Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Φέχερβαρ!

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει Φέχερβαρ!

Απο χθες οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Φέχερβαρ, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (14/08).


Ο Λιθουανός κόουτς θα εκμεταλλευτεί αυτές τις προπονήσεις για να διορθώσει κάποια πράμγατα που δεν του άρεσαν στην αναμέτρηση με την Φέχερβαρ, αλλά και κάποια πράγματα που πιθανών του άρεσαν θα προσπαθήσει να τα βελτιώσει, θέλοντας να παρουσιάσει ακόμη καλύτερη την ομάδα μας στην Ουγγαρία.

Πάντως η ψυχολογία στο πρασίνο στρατόπεδο μετά τις τρεις συνεχόμενες Ευρωπαϊκές νίκες έχει ανέβει στο ζενίθ κι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” περιμένουν το βράδυ της 14ης Αυγουστού για να μπουν στο γήπεδο και να πετύχουν αυτό που πρέπει, που είναι η νίκη, φέρνοντας την πρόκριση για τα πλέι – οφ του Europa League στην Λευκωσία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ντιουνκού δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα είναι στην διάθεση του Νταμπράουσκας. Επίσης ο Γιάννης Μασούρας αναμένεται να επιστρέψει. Ευτυχώς δεν προέκυψε κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόγραμμα από το ματς με την Φέχερβαρ και συνεπώς ο κόουτς θα πάει με γεμάτη την φαρέτρα στην Ουγγαρία.