Home TOP NEWS Γραπτή δήλωση Α. Δημητρίου: «Γι’ αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή Κακουλλή»

Γραπτή δήλωση Α. Δημητρίου: «Γι’ αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή Κακουλλή»


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε για το θέμα της μεταγραφής Κακουλλή στην Γκέτεμποργκ που ναυάγησε.


Η γραπτή δήλωση:

«Η μεταγραφή του Ανδρόνικου Κακουλλή στη Goteborg δεν προχώρησε διότι η Goteborg την τελευταία στιγμή, απρόσμενα και χωρίς λόγο, άλλαξε γνώμη, παρά το γεγονός ότι όλα ήταν συμφωνημένα τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Το χρονικό της υπόθεσης είχε ως εξής:

Αρχικά η Goteborg ζήτησε τον ποδοσφαιριστή με υποσχετική, κάτι που η ΟΜΟΝΟΙΑ, άμεσα και κατηγορηματικά, απέρριψε.

Έπειτα η Goteborg επανήλθε με πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή και μετά από διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες και τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο και ενώ ετοιμάζονταν τα συμβόλαια, η Goteborg μας ενημέρωσε πως δεν θα προχωρούσε με τη μεταγραφή. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στους όρους της συμφωνίας από κάποια εκ των δύο ομάδων, ούτε διαφοροποίηση στάσης από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήδη είχε ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να μπορέσει να μετακινηθεί στη Σουηδία.

Η συμπεριφορά της Goteborg μας δημιούργησε πολύ αρνητικές εντυπώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ποδοσφαιριστές της δεν είναι για να παίζει μαζί τους οποιοσδήποτε Σύλλογος ή παράγοντας. Δεν ανεχόμαστε τον αντιεπαγγελματισμό, την επιπολαιότητα και την προχειρότητα. Όλα αυτά τα αναφέραμε στην Goteborg. H αντίδρασή της ήταν ακόμη χειρότερη καθώς ζήτησε ξανά τον ποδοσφαιριστή με υποσχετική. Ίσως να ήταν αυτός ο αρχικός τους στόχος και μπορεί να πίστεψαν πως με αυτόν τον τρόπο θα τον πετύχαιναν. Εννοείται πως απορρίφθηκε και πάλι η πρόταση για δανεισμό.

Αυτή ήταν η όλη ιστορία με την Goteborg.

Ο Ανδρόνικος παραμένει με το τριφύλλι στο στήθος, το οποίο αγαπά και τιμά κάθε μέρα στις προπονήσεις και τους αγώνες, αλλά και με τον χαρακτήρα και το ήθος του εκτός γηπέδων. Έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πολλά ακόμη να πετύχει. Είναι μόλις 23 χρόνων. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και τον περιμένουν πολλές ακόμη επιτυχίες και διακρίσεις».