Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ενοχλημένοι!

Ενοχλημένοι!


Ξεκάθαρα ενοχλημένοι είναι άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την στάση της Γκέτεμποργκ στις διαπραγματεύσεις για Κακουλλή.


Αυτό βγαίνει και μέσα από τη γραπτή δήλωση του Ανδρέα Δημητρίου. Ο εκ. Τύπου της ομάδας ανέφερε τον λόγο που ναυάγησε η μεταγραφή και πιο συγκεκριμένα πως εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις.

Αρχικά οι Σουηδοί ήθελαν τον Κύπριο φορ με δανεισμό με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην το συζητά και στη συνέχεια επανήλθαν με κανονική πρόταση για αγορά. Αφού συμφωνήθηκαν όλα και ετοιμάζονταν τα συμβόλαια για τις υπογραφές η Γκέτεμποργκ έκανε πίσω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε και επίσημα την ενόχληση της για αυτούς τους χειρισμούς με την Γκέτεμποργκ να επανέρχεται με νέα πρόταση για δανεισμό,η οποία φυσικάκαι απορρίφθηκε.

Αυτή είναι η επίσημη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όπως όλα δείχνουν έκλεισε για τα καλά η πόρτα της Γκέτεμποργκ, όχι μόνο για τον Κακουλλή αλλά και γενικότερα από τη διοίκηση μας προς τους Σουηδούς.

Αναλυτικά η χαρακτηριστική αναφορά του Ανδρέα Δημητρίου:

Η συμπεριφορά της Goteborg μας δημιούργησε πολύ αρνητικές εντυπώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ποδοσφαιριστές της δεν είναι για να παίζει μαζί τους οποιοσδήποτε Σύλλογος ή παράγοντας. Δεν ανεχόμαστε τον αντιεπαγγελματισμό, την επιπολαιότητα και την προχειρότητα. Όλα αυτά τα αναφέραμε στην Goteborg. H αντίδρασή της ήταν ακόμη χειρότερη καθώς ζήτησε ξανά τον ποδοσφαιριστή με υποσχετική. Ίσως να ήταν αυτός ο αρχικός τους στόχος και μπορεί να πίστεψαν πως με αυτόν τον τρόπο θα τον πετύχαιναν. Εννοείται πως απορρίφθηκε και πάλι η πρόταση για δανεισμό.