Home TOP NEWS Tamas Peto: “Οι ποδοσφαιριστές είναι κάτω από πίεση τις τελευταίες εβδομάδες”

Tamas Peto: “Οι ποδοσφαιριστές είναι κάτω από πίεση τις τελευταίες εβδομάδες”

O προπονητής της Φέχερβαρ Tamás Pető μίλησε στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα με την ομάδα μας.


Οι δηλώσεις του:

”Διανύουμε μια επώδυνη περίοδο, καθώς η αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ μας έβγαλε πολλές αδυναμίες και την Κυριακή ηττηθήκαμε στο πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερο, είμαι σίγουρος ότι τα καταφέραμε, η διαίσθηση μου είναι καλή. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν την περασμένη εβδομάδα, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα της άμυνας.

Οι ποδοσφαιριστές είναι κάτω από πίεση τις τελευταίες εβδομάδες. Πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Újpest, τόνισα ότι ελπίζω ότι ο αγώνας δεν θα επηρεαστεί την φυσική μας κατάσταση, αλλά οι παίκτες ήταν κουρασμένοι τόσο σε αυτόν τον τομέα όσο και ψυχικά. Παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, Ταξιδέψαμε πολύ σε τρομερές συνθήκες, κανείς δεν ξέρει τίποτα για πολλές λεπτομέρειες. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Την Τετάρτη θέλουμε να βελτιωθούμε μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο”.

Ο Tamás Pető τόνισε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην αρχική ομάδα τόσο για λόγους τακτικής όσο και για αναγκαστικούς λόγους. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο, δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, οπότε μπορούσε να προετοιμαστεί μόνο για τον δεύτερο αγώνα.