Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες για την ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων μας στο Sóstói Stadium

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πληροφορίες για την ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων μας στο Sóstói Stadium


Ανακοίνωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ με λεπτομέρειες για την ασφαλή μετάδοση των Ομονοιατών στο γήπεδο.


Η ανακοίνωση:

Παραθέτουμε πιο κάτω πληροφορίες για την ασφαλή μετάβαση των φιλάθλων μας στο Sóstói Stadium, για τον σημερινό αγώνα με τη FEHERVAR FC.

– Οι φίλαθλοι που θα ταξιδεύσουν από την Βουδαπέστη προς το στάδιο και δεν διευθέτησαν κάποιο μεταφορικό μέσο παρακαλούνται μετά από παράκληση της Αστυνομίας της Ουγγαρίας, όπως χρησιμοποιήσουν τη γραμμή τρένου Budapest-Deli προς Szekesfehervar (IR 18506), που αναχωρεί στις 16:05, καθώς σε αυτήν τη διαδρομή θα υπάρχει αστυνομική συνοδεία για την ομαλή μετάβασή τους στο στάδιο.

– Οι φίλαθλοι που θα μεταβούν από μόνοι τους στο Sóstói Stadium, προτρέπονται από την Αστυνομία της Ουγγαρίας όπως χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης που φαίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία:

– Έχουν εξαντληθεί οι θέσεις των δύο λεωφορείων που διευθετήθηκαν για μεταφορά φιλάθλων από το ξενοδοχείο «Novotel Budapest Centrum» προς το «Sóstói Stadium» και αντίστροφα μετά το τέλος του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο.

– Όσοι φίλαθλοι έχουν εξασφαλίσει το επίσημο «ταξιδιωτικό πακέτο», σε αυτό περιλαμβάνεται το εισιτήριο αγώνα και οι μεταφορές τους από και προς το στάδιο. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε κάποια άλλη διευθέτηση.