Home FEATURED Το εξασφαλισμένο εκατομμύριο, ο στόχος της πρόκρισης και… ο τριπλασιασμός στα ταμεία!

Το εξασφαλισμένο εκατομμύριο, ο στόχος της πρόκρισης και… ο τριπλασιασμός στα ταμεία!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από χθες βράδυ πανηγυρίζει την πρόκριση στα πλέι – οφ του Europa Conference League, όπου εκεί αναμένεται να συναντήσει το νικητή του ζευγαριού αναμέσα στην Όσιγιεκ και την Ζίρα και ο οποίος θα γίνει γνωστός σήμερα το βράδυ.


Την ώρα που η ομάδα μας περιμένει να “κλειδώσει” ο επόμενος αντίπαλος της, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχει “κλειδώσει” έως τώρα το ποσό του 1,275,000 ευρώ με την μέχρι τώρα πορεία της στην Ευρώπη.

Η ΟΥΕΦΑ ως γνωστόν μοίρασε στις ομάδες από 175,000 ευρώ για τη συμμετοχή τους σε κάθε προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί σε τρεις συνολικά προκριματικούς γύρους (μαζί με τα πλέι-οφ), εξασφαλίζει αυτομάτως 525,000 ευρώ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε περίπτωση αποκλεισμού της στα πλέι – οφ θα βάλει στην τσέπη επιπλέον 750,000 ευρώ και μαζί με τα 525,000 χιλιάρικα, συνολικά το ποσό που θα καρπωθεί θα είναι το 1,275,000 ευρώ.

Στόχος φυσικά για το σύνολο του Νταμπράουσκας εδώ που έφτασε είναι η μόνο η πρόκριση στο league phase του Conference League, κάτι που αν το πετύχει τότε το ποσό που θα εισπράξει θα εκτοξευτεί στα 3,170,000 ευρώ.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κλειδωμένα 550,000 ευρώ και άπαντες ευελπιστούν ότι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την δουλειά τους και στις δύο επερχόμενες αναμετρήσεις είτε με Όσιγιεκ, είτε με Ζίρα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να προσθέσει στα ταμεία της άλλα τρία εκατομμύρια, ενώ πάνω σε αυτά θα προστεθούν τα ποσά από τις νίκες, τις ισοπαλίες στην League Phase σε περίπτωση που βρεθεί εκεί η ομάδα μας.