Home TOP NEWS Σε Λευκωσία και Ουγγαρία ο καλύτερος της Φέχερβαρ!

Σε Λευκωσία και Ουγγαρία ο καλύτερος της Φέχερβαρ!

Δεν μπορεί κανείς μα κανείς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του για το ποιος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Φέχερβαρ στις διπλές αναμετρήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον 26χρόνο, Ούγγρο τερματοφύλακα, που ακούει στο όνομα, Balázs Tóth.


Τόσο στην Λευκωσία, όσο και στην Ουγγαρία, ο Μαγυάρος κήπερ κατέβασε σε πολλές περιπτώσεις ρολά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και με βάση των ευκαιρίων που χάθηκαν και στα δύο ματς θα μπορούσε το συνολικό σκορ των δύο παιχνιδιών να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε στο “Sostoi Stadion”, ο Toth δεν έφερε καμία ευθύνη, αφού οι Αλιούμ, Μάριτς, Σίμιτς και Σεμέδο “έκρυψαν” την μπάλα και την εμφάνισαν στα δίχτυα, ενώ πριν την επίτευξη του δεύτερου γκολ από τον Κακουλλή, ο Ούγγρος κήπερ είπε όχι στον Χάμπο (του έδωσε συγχαρητήρια στις δηλώσεις του) σε τρεις – τέσσερεις περιπτώσεις.

Για την ιστορία να πούμε ότι, ο Toth ξεκίνησε να παίζει μπάλα αγωνιζόμενος στηνPuskas U19 και στην συνέχεια στην πρώτη ομάδα, φόρεσε την φανέλα της Αqvital FC και τώρα είναι στο δυναμικό της Fehervar. Επίσης έχει συμμετοχή με την U21 της Εθνικής Ουγγαρίας.