Home TOP NEWS Απόφαση που φανερώνει… εμπιστοσύνη!

Απόφαση που φανερώνει… εμπιστοσύνη!

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (16/08), η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να μην ζητήσει αναβολή για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας, και έτσι, την Κυριακή (25/08), η ομάδα μας θα παρουσιαστεί κανονικά στο τερέν του ΓΣΠ για την έναρξη της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.


Με αυτά τα δεδομένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα σε επτά μέρες, δίνοντας τρία παιχνίδια: δύο Ευρωπαϊκά κόντρα στη Ζίρα (22/08 και 29/08) για τα πλέι-οφ του Conference League, και ένα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας στις 25/08.

Η απόφαση αυτή, που προφανώς ελήφθη από τον Βάλντας Ντάμπραουσκας και το τεχνικό του επιτελείο, δείχνει την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχει ο Λιθουανός προπονητής προς τους παίκτες του και το ρόστερ που διαθέτει και τα οποία μέχρι στιγμής δικαιώνουν τις προσδοκίες του με το 4×4 στην Ευρώπη.

Ο Ντάμπραουσκας, γνωρίζοντας τις δυνάμεις και τις ικανότητες των παικτών του, είναι βέβαιος ότι θα καταφέρει να παρατάξει την ομάδα όπως πρέπει τόσο την Πέμπτη όσο και την Κυριακή. Στόχος είναι να εξασφαλίσει τα θετικά αποτελέσματα που θα ανοίξουν τον δρόμο για τους ομίλους του Conference League, ενώ ταυτόχρονα να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.