Home TOP NEWS Η σωστή διαχειρίση αποτυπώνεται στην πράξη!

Η σωστή διαχειρίση αποτυπώνεται στην πράξη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, πανηγυρίζοντας ισάριθμες νίκες απέναντι σε Τορπέντο και Φέχερβαρ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.


Συνολικά, η ομάδα μας πέτυχε 8 γκολ και δέχθηκε μόλις 2, με την άμυνα να διατηρεί το μηδέν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στους Ούγγρους, κάτι που προκάλεσε ικανοποίηση στο τεχνικό επιτελείο και ειδικότερα στον προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που αναδεικνύεται από αυτές τις εμφανίσεις είναι η ικανότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βρίσκει γκολ τόσο από τους βασικούς παίκτες όσο και από εκείνους που έρχονται από τον πάγκο. Στο πρώτο ματς με την Τορπέντο, τα δύο γκολ ήρθαν από τον Σενού Κουλιμπαλί, ενώ ο Εβάντρο Κόστα, που μπήκε ως αλλαγή, πέτυχε το τρίτο. Στον επαναληπτικό στη Γεωργία, οι Μάριους Στεπίνσκι και Γουίλι Σεμέδο ήταν οι σκόρερ.

Στις αναμετρήσεις με τη Φέχερβαρ, η ομάδα μας σκόραρε τρεις φορές: ο Μάριους Στεπίνσκι στο ΓΣΠ και οι Γουίλι Σεμέδο και Ανδρόνικος Κακουλλής στον επαναληπτικό στην Ουγγαρία, με τον τελευταίο να σκοράρει μετά την είσοδό του ως αλλαγή.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρνει να διατηρεί όλους τους παίκτες της σε ετοιμότητα, είτε ξεκινούν βασικοί είτε έρχονται από τον πάγκο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αποδεικνύει τη σωστή διαχείριση του ρόστερ από τον Νταμπράουσκας και το επιτελείο του.

Τα 8γκολ της ομάδας μας κι αυτοί που τα πέτυχαν

Σενού Κουλιμπαλί (δύο)
Μάριους Στεπίνσκι (δύο)
Γουίλι Σεμέδο (δύο)
Ανδρόνικος Κακουλλής (ένα)
Εβάντρο Κόστα (ένα)