Home TOP NEWS Βαλκανική σύνδεση!

Βαλκανική σύνδεση!

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μπορείς να βρεις ποδοσφαιριστές από κάθε περιοχή/χώρα/ήπειρο στο ρόστερ μιας ομάδας και πολλές φορές αυτό μπορεί να έχει θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο.


Μετά από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και σημείο αναφοράς αποτελούν οι τρεις Βαλκάνιοι του τριφυλλιού.

Ο Σέρβος Βέλικο Σίμιτς, ο Μαυροβούνιος Νόβιτσα Εράκοβιτς και ο Βόσνιος Ματέο Μάριτς είναι από τους διακριθέντες σε αυτό το πρώτο μικρό κομμάτι της σεζόν και η σύνδεση τους στο γήπεδο αποτελεί… Βαλκανική υπόθεση.

Στον τελευταίο αγώνα με την Φέχερβαρ αγωνίστηκαν και οι τρεις τους στη μεσαία γραμμή, αφού ο Σίμιτς μετακινήθηκε από το δεξί φτερό στον άξονα και η συνεργασία τους ήταν άψογη. Δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι ο Σίμιτς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του ενώ και οι άλλοι δύο βγάζουν προς τα έξω την αίσθηση ότι παίζουν εδώ και χρόνια με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Εράκοβιτς που ήρθε πέρσι και τραυματίστηκε δεν χρειάστηκε ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής ενώ ο Μάριτς με το που μπήκε στην ενδεκάδα έδειξε ότι είναι παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά και ένα εξάρι για όλες τις δουλειές.

Ελπίζουμε αυτή η Βαλκανική σύνδεση να συνεχιστεί και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ποιοτικές μονάδες μας να ξεπεράσουμε και το εμπόδιο της Ζίρε στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.