Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ για την προϊστορία με τις ομάδες του Αζερμπαϊτζάν

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για την προϊστορία με τις ομάδες του Αζερμπαϊτζάν

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει του αγώνα με την Ζίρα μας υπενθυμίζει τι έκανε η ομάδα μας με ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν.


Η ενημέρωση:

Δύο φορές κατά το παρελθόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αντιμετωπίσει ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν.

Η αρχή έγινε πριν από τρία χρόνια, όταν στη φάση των ομίλων του UEFA Conference League αναμετρηθήκαμε με την Kαραμπάκ.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε γίνει στο ΓΣΠ με τους Αζέρους να κερδίζουν με 1-4, αν και η ομάδα μας είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Γιαν Λέτσιακς.

Το παιχνίδι του 2ου γύρου στο Μπακού είχε λήξει ισόπαλο 2-2. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ντούρις, οι Αζέροι ανέτρεψαν τα σε βάρος τους δεδομένα, ωστόσο στο φινάλε ο Τζόρντι Γκόμεθ πέτυχε ένα απίθανο γκολ από το κέντρο του γηπέδου, το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα αυτό που επιτεύχθηκε από την πιο μακρινή απόσταση στην ιστορία του θεσμού.

Η Γκαμπάλα ήταν η δεύτερη Αζέρικη ομάδα που αντιμετωπίσαμε, για τον 2ο προκριματικό του UEFA Conference League την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν είχε θέαμα και σασπένες, με τη Γκαμπάλα να ανοίγει νωρίς το σκορ, τον Μπέζους να γυρίζει το ματς με δύο πανέμορφες εκτελέσεις φάουλ, τους Αζέρους να ισοφαρίζουν και τον Ουκρανό να ολοκληρώνει το χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 με εκτέλεση πέναλτι.

Στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ απλοποίησε τα πράγματα κερδίζοντας 4-1 με δύο γκολ του Μπέζους και από ένα των Λανγκ και Κουλιμπαλί.

Η συνέχεια στις αναμετρήσεις με ομάδες από το Αζερμπαϊτζάν δίνεται με τους αγώνες κόντρα στη Ζίρε, με τον πρώτο να διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ και τον επαναληπτικό μία εβδομάδα αργότερα στο Μπακού.