Home TOP NEWS Ένα Παλάτι για τη Βασίλισσα – Νέα δυναμική και μεγάλη προοπτική

Ένα Παλάτι για τη Βασίλισσα – Νέα δυναμική και μεγάλη προοπτική


Είναι διάχυτη η αισιοδοξία και η ικανοποίηση στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τις εξαγγελίες του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου για το ιδιόκτητο γήπεδο.


Ο πρόεδρο του τριφυλλιού ανέλυσε το πλάνο ανέγερσης του ιδιόκτητου γηπέδου στην περιοχή Τσερίου, μια είδηση που χαροποίησε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εάν κυλήσουν όλα ομαλά σε τέσσερα χρόνια ο Πράσινος Λαός θα έχει το δικό του Παλάτι για να βλέπει την Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση Παπασταύρου ετοιμάζεται να κάνει πράξη την υπόσχεση της για ανέγερση νέου γηπέδου με ένα μεγαλεπήβολο έργο που θα περιλαμβάνει γήπεδο, προπονητικό, αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικό ξενοδοχείο, γραφεία και όχι μόνο.

Στο άκουσμα της χωρητικότητας που θα είναι 16 χιλιάδες θέσεις υπήρξαν αρκετοί που εξέφρασαν την άποψη ότι είναι μικρός ο αριθμός όμως ο πρόεδρος Παπασταύρου επισήμανε πως θα υπάρχουν οι πρόνοιες για περαιτέρω επέκταση. Στόχος είναι το γήπεδο να γεμίζει συχνά και όχι 2-3 φορές το χρόνο οπότε αυτοί που έκαναν τις μελέτες βλέπουν την προσέλευση σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα εμπορικά ματς.

Η δυναμική που δημιουργείται άμεσα φέρνει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και με την μέχρι τώρα πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ υπάρχει και μεγάλη προοπτική. Ο στόχος των 10 χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας πλησιάζει και θεωρούμε ότι θα σπάσει και αυτό το φράγμα. Αν συνδυαστεί και με μια ποιοτική μεταγραφή για την επίθεση τότε θα μιλάμε για το τέλειο τάιμινγκ!

Όπως και να έχει τώρα έχουμε αγώνα και όλη η προσοχή και η συγκέντρωση της ομάδας είναι στον πρώτο αγώνα με τη Ζίρα. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε τώρα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στη League Phase.