Home SPORTS NEWS «Έλιωσε» στο χιόνι την «Κυρία» (Video)

«Έλιωσε» στο χιόνι την «Κυρία» (Video)


Με το “χρυσό” γκολ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στο 85′ η Γαλατάσαραϊ επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους στην Κωνσταντινούπολη και πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στη φάση των “16” του champions league έχοντας τερματίσει δεύτερη στον όμιλό της.

Η αναμέτρηση στο “Αλί Σαμί Γιεν” συνεχίστηκε σήμερα από το 31′ μετά από τη χθεσινή διακοπή λόγω έντονης χιονόπτωσης και οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαντσίνι αποδείχτηκε πως… ήθελαν περισσότερο τη σπουδαία πρόκριση σε αντίθεση με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία αγωνίστηκε με εμφανή διάθεση για το “Χ”, το οποίο θα την έστελνε στην επόμενη φάση. Και τιμωρήθηκε από τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90′ δέχτηκε την ασίστ από τον Ντιντιέ Ντρογμπά και με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και έστειλε την “Γαλατά” στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γαλατάσαραϊ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Μουσλέρα, Γκοκχάν Ζαν, Σέντιου, Σεμίχ Καγιά, Έμπουε (81′ Μπουλούτ), Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ (92′ Γκιουλσελάμ), Ριέρα, Ντρογμπά, Γιλμάζ.

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90′ Τζιοβίνκο), Λιχτστάινερ, Πογμπά, Μαρκίζιο (87′ Κουαλιαρέλα), Ασαμόα, Βιντάλ, Τέβες, Γιορέντε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr