Home TOP NEWS Νταμπράουσκας ενόψει Ζίρα: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, να πάρουμε ένα καλό...

Νταμπράουσκας ενόψει Ζίρα: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό»

Ο Βάλτνας Νταμπράουσκας μίλησε στους λειτουργούς των ΜΜΕ σχετικά με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ζίρα για τα πλέι – οφ του Europa Conference League.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας περιμένει μία ακόμα ευρωπαϊκή βραδιά. Όλοι συζητάνε για τα εισιτήρια, για το πόσος κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα αφού αναμένουμε ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα». Η αρχική τοποθέτηση.

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ζίρα: «Η Ζίρε είναι καλή ομάδα που νίκησε αξιόλογους αντιπάλους για να βρεθεί στα πλέι-οφ. Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες και δουλεμένη από τον προπονητή της, αλλά ερχόμαστε από νικηφόρα αποτελέσματα και μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτό. Είχαμε καλές προπονήσεις, σήμερα θα είναι η πέμπτη μας κι αυτό μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό».

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: «Έχει δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι της η Ζίρε με αρκετά καλή οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι, τους αρέσει να πηγαίνουν στο ένας εναντίον ενός. Το έκαναν αρκετά σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει και θα πρέπει εμείς να κάνουμε το πλάνο μας να τους σταματήσουμε. Δουλεύουμε σκληρά αυτές τις μέρες και είμαι σίγουρος πως αυτά που έχουμε σχεδιάσει θα γίνουν στο γήπεδο».

Για το ότι δεν εξάσκησε το δικαιώμα για αναβολή: «Εάν θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα ασφαλώς και πρέπει να μπορούμε να αγωνιστούμε σε 2-3 παιχνίδια τη βδομάδα. Αν λέμε ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ και δεν το δείχνουμε στην πράξη, πως θα το πιστέψουμε; Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε. Δεν θέλω οι παίκτες να μένουν στην άνεση τους, θα πρέπει να παλέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Ακόμη είμαστε στην αρχή. Για μένα οι αγώνες είναι μια ζούγκλα και θα πρέπει να επιβιώσουμε. Η ομάδα ξεκουράστηκε αρκετά το καλοκαίρι, θέλουμε να αναπτύξουμε το ρόστερ μας και να δείξουμε ότι έχουμε βάθος».

Για το Χαμάς που είναι στο όριο των καρτών: «Δεν με ανησυχεί ότι ο Χαμάς έχει δυο κίτρινες. Έχουμε το δικαίωμα να διαφοροποιήσουμε τη λίστα 24 ώρες πριν το ματς. Υπάρχει και ο Κίτσος, είναι και ο Νικόλας Παναγιώτου που έπαιξε με επιτυχία σε αυτή τη θέση».

Για τον Φώτη Κίτσο και την ετοιμότητα του: «Έχει μόνο 4 προπονήσεις με την ομάδα. Όμως είναι ένας νεαρός με μεγάλο κίνητρο. Θα δούμε και ανάλογα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για τη λίστα».

Για τον Ρομάν Μπέζους και την κατάσταση του: «Είναι ένα πολυσύνθετο θέμα. Τέλος της βδομάδας θα έχουμε μια συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο. Ολοένα και βελτιώνεται ο παίκτης. Η πρόοδος του είναι εκεί, καταγράφεται. Προσεκτικά θα αναλύσουμε τα πάντα για τον Ρόμαν και μετά θα μπορέσω να λάβω τις αποφάσεις μου».

Για την ικανοποιήση του κόσμου για την αγωνιστική εικόνα: «Είναι πάρα πολύ θετικό που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα. Θα πρέπει να είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι στο τι συμβαίνει σήμερα. Είναι εκπληκτικό να έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο όμως τα πόδια θα πρέπει να παραμένουν προσγειωμένα στη γη»