Home SPORTS NEWS Στα… 35εκ. ευρώ η ρήτρα του Ντελοφέου

Στα… 35εκ. ευρώ η ρήτρα του Ντελοφέου


Ο Ζεράρ Ντελοφέου κάνει πολύ καλή χρονιά με την Έβερτον στη Πρέμιερ Λιγκ-σκόραρε και στο 1-1 εκτός με την Άρσεναλ-και ήδη πολλές ομάδες κοιτάζουν την περίπτωσή του, με αποτέλεσμα η «El Mundo Deportivo» να φιλοξενήσει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τη ρήτρα που έχει ο Ισπανός παίκτης με τη Μπαρτσελόνα, καθώς φτάνει στα 35εκ. ευρώ!

Με την ισπανική εφημερίδα να αναφέρει πάντως ότι ο 19άχρονος μέσος προορίζεται για την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2014/15.

Ο Ζεράρ Ντελοφέου ανήκει στους «μπλαουγκράνα» και παίζει δανεικός αυτή τη χρονιά στην Έβερτον. Κάνει εξαιρετική σεζόν και έτσι οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της παραμονής του νεαρού άσου και μετά το καλοκαίρι. Μόνο που αν η «Μπάρτσα» δεν θέλει να συνεχιστεί ο δανεισμός, θα πρέπει η Έβερτον να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό για να τον κάνει δικό της.

Τώρα και οι υπόλογοι «μνηστήρες» ξέρουν πάντως τη ρήτρα που έχει ο Ζεράρ Ντελοφέου με την Μπαρτσελόνα! Με εμφανίσεις, όπως αυτή με την Άρσεναλ, σίγουρα θα προσελκύσει και άλλα βλέμματα πάνω του, και από τους «μεγάλους» της Αγγλίας!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr