Home TOP NEWS Στο “καμίνι” του ΓΣΠ να λιώσει την Ζίρα!

Στο “καμίνι” του ΓΣΠ να λιώσει την Ζίρα!

Ευρωπαϊκό παιχνίδι No.5 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά τις Τορπέντο και Φέχερβαρ η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στις 20:00 στο ΓΣΠ την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν για τα πλέι – οφ του Conference League.


Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, έχοντας ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με Τορπέντο και Φέχερβαρ, θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της. Στόχος είναι να γίνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η Ζίρα μπορεί να μην θεωρείται μεγαθήριο, και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί στα χαρτιά, ωστόσο οι παίκτες μας γνωρίζουν καλά ότι το παιχνίδι κερδίζεται στο γήπεδο. Έτσι, θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, και προσηλωμένοι στο πλάνο του κόουτς για ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια για την πολυπόθητη νίκη, η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, τον 12ο παίκτη της, που θα γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη το ΓΣΠ και με φωνή, παλμό και συνθήματα, θα επιδιώξει να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για το θετικό αποτέλεσμα.

VAMOS OMONOIA, ΠΑΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ!