Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Πλέι-οφ Γιουρόπα και Κόνφερενς με μπόλικο κυπριακό χρώμα!

Πλέι-οφ Γιουρόπα και Κόνφερενς με μπόλικο κυπριακό χρώμα!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Η ώρα των πλέι-οφ σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ έφτασε με τρεις κυπριακές ομάδες να στοχεύουν στη League Phase των δύο διοργανώσεων.

ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Πάφος βρίσκονται ένα βήμα πριν την νεοσύστατη League phase, τη νέα μορφή των ευρωπαϊκών ομίλων δηλαδή, και απόψε το βράδυ θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης.

Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κύπρου στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό του από την Σλόβαν στο Τσάμπιονς λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίζονται απόψε εκτός έδρας (20:00) απέναντι στην RFS Λετονίας και έχουν ως στόχο μια καλή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που θα βάλει γερές βάσεις πρόκρισης. Η νεοσύστατη (ιδρύθηκε το 2016) Ρίγας Σκόλα μέσα σε 8 χρόνια κατέκτησε δύο κύπελλα και δύο πρωταθλήματα και είναι η ανερχόμενη δύναμη του Λετονικού ποδοσφαίρου.

Στις 20:00 αγωνίζεται και η Ομόνοια στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν στο ΓΣΠ την Ζίρα από το Αζερμπαϊτζάν και θέλουν να δώσουν συνέχεια στον αήττητο σερί τους, αφού σε τέσσερις αγώνες στα προκριματικά μετρούν ισάριθμες ήττες. Η Ζίρα απέκλεισε την Όσιγιεκ στον προηγούμενο γύρο και αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε πλέι-οφ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τελευταίος χρονικά είναι ο αγώνας της Πάφου, η οποία στην παρθενική της εμφάνιση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέλει να πάει μέχρι και τη φάση των ομίλων. Η Παφιακή ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 20:30 τη Ρουμάνικη Κλουζ και θέλει να αποδράσει με ένα καλό αποτέλεσμα για να φέρει την πρόκριση στο «Αλφαμέγα». Μπορεί η Κλουζ να είναι μια ομάδα με εμπειρία και πολλές συμμετοχές στην Ευρώπη όμως η ομάδα του Καρσέδο έδειξε ότι έχει ποιότητα και αν βρει σταθερότητα στην άμυνα της θα μπορεί να ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής! Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!

Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης