Home SPORTS NEWS Αλλάζει όνομα η Χαλ

Αλλάζει όνομα η Χαλ


Η Χαλ Σίτι καταθέτει στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την απόφαση που έχει πάρει από την περσινή σεζόν που αγωνιζόταν στη Τσάμπιονσιπ να αλλάξει το όνομα της σε Χαλ Τάιγκερς.

Αυτή η κίνηση σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ασέμ Αλεμ γίνεται για να προωθηθεί το όνομα της ομάδας σε ένα πιο ευρώ κοινό διεθνώς. Ο Αλεμ ανακοίνωσε από τον Αύγουστο ότι το όνομα άλλαξε σε Χαλ Σίτι Τάιγκερς.

Το όνομα Χαλ Τάιγκερς έχει ήδη τοποθετηθεί στο γήπεδο, στο προπονητικό κέντρο, καθώς και στην επίσημη αλληλογραφία της ομάδας και ο κ. Αλέμ σκοπεύει να εξαφανίσει πλήρως το Χαλ Σίτι.«Χαλ Σίτι μέχρι να πεθάνω», έγραφε ένα πανό που αναρτήθηκε πρόσφατα σε αγώνα της Χαλ από τους οπαδούς της γεγονός που επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως υπάρχει πλέον μεγάλο χάσμα ανάμεσα στον κόσμο και τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο ίδιος όμως δεν το βάζει κάτω. Επιτείθεται με κάθε ευκαιρία σε βάρος των φίλων του συλλόγου, που δεν αποδέχονται την αλλαγή του ονόματος, στηρίζοντας την άποψή του στο ότι το νέο brand name θα ενισχύσει τη θέση της ομάδας στην παγκόσμια αγορά και επομένως θα επιφέρει κέρδη τα οποία έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, μιας και οι ζημίες της έχουν φτάσει στα 33 εκατ. ευρώ.

Ο Ασέμ Αλέμ αρνήθηκε συνάντηση με δημοσιογράφους, δεν δέχεται με τίποτα να παραχωρήσει συνέντευξη και συνεχίζει με παρωπίδες το έργο του για τη μετονομασία της Χαλ, ενισχύοντας έτσι τον «πόλεμο» με τον κόσμο της ομάδας στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr