Home TOP NEWS Match Report: ΟΜΟΝΟΙΑ με σπασμένα τα φρένα, έριξε ΕΞΑΡΑ στην Ζίρε!

Match Report: ΟΜΟΝΟΙΑ με σπασμένα τα φρένα, έριξε ΕΞΑΡΑ στην Ζίρε!


Μια ΟΜΟΝΟΙΑ έτοιμη για όλα φιλοδώρησε τη Ζίρε με έξι γκολ στο ΓΣΠ και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.


Χαμάς (13′), Σεμέδο (34′ π., 70′), Στεπίνσκι (45+1′, 54′) και Εβάντρο (60′) τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ήταν απολαυστική και απόλυτα ουσιαστική.

Α’ Ημίχρονο

Με ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο και διάθεση να ελέγξει το ματς από το πρώτο λεπτό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι Αζέροι προσπάθησαν να σπάσουν τον ρυθμό με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα όμως η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 9′ μετά από συνδυασμό από δεξιά και την κεφαλιά του Στεπίνσκι να περνάει έξω δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σίλβα.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 14’με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χαμάς που κτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή.

Το τριφύλλι επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και στο 30′ απείλησε ξανά με τον Σεμέδο σε μια φάση όπου ο ρεφ τελικά έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο 32′ ο Σεμέδο το εκτέλεσε με τον πορτιέρο της Ζίρε να αποκρούει όμως ο ρεφ έδειξε επανάληψη και τελικά ο 30χρονος εξτρέμ σκόραρε στο 34′ εν μέσω αποθέωσης.

Στο 37′ ήρθε η πρώτη απειλή από την Ζίρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουτζίγ όμως ο Φάμπι το έβγαλε εντυπωσιακά.

Οι Αζέροι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως η ομάδα βγήκε ξανά μπροστά και στο 45+1′ ο Εβάντρο έκανε την συρτή μπαλιά από αριστερά και ο Στεπίνσκι από κοντά σκόραρε για το 3-0 με τον Πράσινο Λαό να στήνει πάρτι στις εξέδρες.

Β’ Ημίχρονο

Το έργο συνεχίστηκε και στην επανάληψη με την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίζει το πάρτι της. Στο 54ο λεπτό ο Σίμιτς σέρβιρε στον Στεπίνσκι, ο οποίος σουτ από το ύψος του πέναλτι σκόραρε το δεύτερο του προσωπικό γκολ για το 4-0!

Πέντε λεπτά μετά ηταν η σειρά του Εβάντρο να βρει δίχτυα με πλασέ μέσα από την περιοχή ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Οι Αζέροι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο 70′ μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Σεμέδο βρέθηκε μόνος στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 6-0!

Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε διαχείριση και στο 81′ χρειάστηκε ο Φαμπιάνο να κάνει μια μεγάλη απόκρουση σε σούτ του Τζούνιορ για να κρατήσει το μηδέν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια τεράστια νίκη στο ΓΣΠ και πλέον πάει στο Αζερμπαϊτζάν απλά για να σφραγίσει και τυπικά την θέση της στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Νταμπράουσκας): Φαμπιάνο, Ντιούνκου, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς (73′ Κούσουλος), Εράκοβιτς, Εβάντρο (64′ Ατζίλι), Σίμιτς (73′ Χάμπος), Σεμέδο (82′ Αλιούμ), Στεπίνσκι (73′ Κακουλλής).