Home FEATURED Ολοκλήρωσε για την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας – Οι 23 του...

Ολοκλήρωσε για την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας – Οι 23 του Νταμπράουσκας

Με προπόνηση που έγινε στο “Ηλίας Πούλλος” η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό πρώτο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ο οποίος θα γίνει στο ΓΣΠ στις 20:00.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου η ομάδα μας θα μεταβεί στο γήπεδο της πρωτεύουσας με 23 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Φώτης Κίτσος και έμεινε εκτός ο Εβάντρο που είχε ένα μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με την Ζίρα.

Η ενημέρωση:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (25/08) αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Ατζίλι, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

Ο Εβάντρο Κόστα έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής λόγω ελαφρών ενοχλήσεων.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.