Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Εθνικό


Προσγείωση στην κυπριακή πραγματικότητα για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την μαγική ευρωπαϊκή βραδιά της Πέμπτης με τη Ζίρε.


Η ομάδα μας αγωνίζεται απόψε (20:00) στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικός Άχνας σε ένα ματς πολύ διαφορετικό από τα ευρωπαϊκά.

Άλλο Ευρώπη και άλλο Κύπρος αφού όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από τη μια διοργάνωση στην άλλη. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, σοβαρότητα και σωστό ροτέϊσιον από τον Νταμπράουσκας για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας.

Οι καλές εμφανίσεις και η εξάρα επί της Ζίρε έχουν εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία στα ύψη όμως πρέπει να πατάμε γερά στο έδαφος για να μην στραβοπατήσουμε με το καλησπέρα στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μοναδική απουσία είναι αυτή του Εβάντρο, με τον Βραζιλιάνο να μένει προληπτικά εκτός αποστολής λόγω ελαφρών ενοχλήσεων.

Όσον αφορά την ενδεκάδα περιμένουμε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές ο Νταμπράουσκας, κυρίως λόγω κούρασης από το ματς της Πέμπτης και είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη.

Η θέση κάτω από τα δοκάρια θα καλυφθεί από τον Φάμπι ενώ στην άμυνα περιμένουμε να δούμε τον Μασούρα στο δεξί άκρο. Αριστερά θα είναι ο Χαμάς και στα στόπερ οι Κουλιμπαλί και ένας εκ των Παναγιώτου ή Ελάντερ.

Στη μεσαία γραμμή εάν αποφασίσει ο Νταμπράουσκας να ξεκουράσει τον Μάριτς τότε θα δούμε βασικό τον Κούσουλο. Πιο μπροστά θα κινείται ο Εράκοβιτς και ο Χάμπος αντί του τραυματία Εβάντρο.

Στο αριστερό φτερό θα είναι ο Σεμέδο ενώ δεξιά ίσως αγωνιστεί βασικός ο Αλιούμ και μπροστά ο Κακουλλής.