Home FEATURED Παπασταύρου: «Μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα – Μιλούμε με τρεις παίκτες» – Τι...

Παπασταύρου: «Μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα – Μιλούμε με τρεις παίκτες» – Τι είπε για Λοΐζου

Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Goal N Roll» και μίλησε για όλους και για όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά και τις ανακοινώσεις για το γηπεδικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα ΜΜΕ.


Οι δηλώσεις του κ.Παπασταύρου:

«Αρχίσαμε πολύ καλά, φαίνεται από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις. Θέλουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος. Ο κόσμος πάντα αυτό θέλει, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος βλέπει πως χτίσαμε κάτι αξιόλογο. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, έχει ενέργεια και πάθος. Δεν ανησυχώ για τη ρεβάνς με τη Ζίρε (σ.σ. γέλια)».

Για το τι άλλαξε: «Ακολουθήσαμε καλύτερα τις ανάλογες διαδικασίες. Δεν τις αλλάξαμε, απλά κάναμε καλύτερη δουλειά. Αλλάξαμε άτομα που δουλεύουν στην Ομόνοια. Ξέραμε πως θα παραμείνει ο Αναστασίου. Ήξερε τους παίκτες και έχτισε την Ομόνοια που βλέπουμε σήμερα. Για να πετύχει, έπρεπε να δουλέψουν καλά με τον Νταμπράουσκας. Είναι πολύ καλή η σχέση τους. Νομίζω πως γι’ αυτό πάμε πολύ καλά».

Για τον Νταμπράουσκας: «Είναι δουλευτής. Ξυπνά και κοιμάται με το ποδόσφαιρο. Πως θα βελτιώσει τους παίκτες του».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχουμε μια ανοικτή θέση. Δεν σχεδιάζουμε άλλη κίνηση. Ελπίζω πως θα βρούμε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά. Θα φέρναμε επιθετικό είτε προκρινόμασταν ή όχι στο League Phase. Μιλάμε με τρεις ποδοσφαιριστές. Προτιμώ να μην αναφέρω ονόματα (σ.σ. μετά από αναφορά στον Αραούχο). Θέλουμε το κάτι διαφορετικό».

Για το αν βλέπει στην Ελλάδα για την εν λόγω μεταγραφή: «Βλέπουμε και στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Από την Ελλάδα ξέρουν την κουλτούρα, ο Αναστασίου τους γνωρίζει. Θα περιμένουμε, δεν φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποια ανησυχία, ερχόμασταν από ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ευρώπη. Κάναμε πολλές αλλαγές, σίγουρα είχαμε σιωπηλή ανησυχία. Είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Φέτος έχουμε πολλή βάθος. Μπαίνουν οι αλλαγές και βλέπεις ότι δεν χάνεται η ποιότητα. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει, να δείξει ότι αξίζει. Αυτό μας καθησυχάζει ότι η σεζόν θα πάει καλά».

Για τον Λοΐζου: «Δεν άλλαξε κάτι, είναι εκτός πλάνων. Μιλάμε με κάποιες ομάδες αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ικανοποιεί την Ομόνοια. Δεν θα αλλάξει η απόφαση της ομάδας εκτός αν αλλάξει στάση ο προπονητής. Για τον Κασάμα δεν αλλάζει, είναι και θα παραμείνει εκτός πλάνων. Το ιατρικό τιμ πιστεύει πως ο Μπέζους θα είναι έτοιμος Οκτώβριο-Νοέμβριο και έτσι θα εγγραφεί. Δεν θα εγγραφεί ο Μπάκιτς».

Για τα περισσότερα από 10.000 διαρκείας και την χωρητικότητα του νέου γηπέδου: «Ειδικά φέτος ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια. Είναι πολύ χαρούμενοι οι παίκτες για την στήριξη. Όπως μελετήσαμε τις σεζόν, νιώθαμε πως οι 16.000 είναι αρκετές. Ο κόσμος προσπαθεί να μας πείσει πως δεν είναι (σ.σ. γέλια). Θέλουμε το νέο γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι».

Για το νέο έργο: «Θέλουμε να χτίσουμε γραφεία που θα δοθούν σε άλλες εταιρείες, ξενοδοχείο, εστίες για τους ξένους παίκτες. Θα έχει καταστήματα, διάφορα και εστίασης. Ότι μας επιτρέπει ο νόμος. Να είναι παραπάνω από ένα γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο να αγοράσουμε όλα τα τεμάχια. 15 συμβόλαια… Γι’ αυτό μας πήρε τόσο χρόνο. Δεν έχει πολλές ομάδες στην Κύπρο που μπορούν να έχουν έσοδα 15.000.000 ευρώ. Αυτό προσπαθούμε, να μεγαλώσουμε τα έσοδα ώστε να μην χρειάζεται να βάζω εγώ λεφτά».

Για τις καταγγελίες: «Δεν έγινε κάτι. Με απογοητεύει αλλά δεν με εκπλήττει».