Home TOP NEWS Το θετικό και το… αρνητικό της νικηφόρας πρεμιέρας!

Το θετικό και το… αρνητικό της νικηφόρας πρεμιέρας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της χθες απέναντι στον Εθνικό Άχνας, κατάφερε να πάρει αυτό που χρειαζόταν – τη νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Από το βράδυ της Κυριακής, είναι φυσικό να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ της εντυπωσιακής εμφάνισης της ομάδας την Πέμπτη κόντρα στη Ζίρα και της λιγότερο πειστικής παρουσίας της στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Αν και η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει, δυσκολεύτηκε αρκετά στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας μπορεί να μην βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, ωστόσο κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τη νίκη, με καθαρό σκορ, χάρη και στη συμβολή των ποδοσφαιριστών που μπήκαν από τον πάγκο.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ότι διαθέτει βάθος και παίκτες που μπορούν να ανατρέψουν δύσκολες καταστάσεις, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, με τον Κακουλλή και τον Αλιούμ να αλλάζουν την εικόνα και το συνολικό σκορ του παιχνιδιού.

Το βάθος και η ποιότητα του πάγκου είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά σημεία της φετινής ομάδας. Ωστόσο, στην πρεμιέρα καταγράφηκαν και ορισμένες αδυναμίες που ο Νταμπράουσκας σημείωσε και θα προσπαθήσει να διορθώσει στις επόμενες προπονήσεις.

Μία από αυτές ήταν η πληθώρα ευκαιριών που παραχώρησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα “γλίτωσε” σε αρκετές περιπτώσεις και απέφυγε το γκολ, κάτι που ο Λιθουανός τεχνικός και το επιτελείο του θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά στις επόμενες προπονήσεις.