Home FEATURED Έντονη ενόχληση Παπασταύρου για φορολογικές οφειλές

Έντονη ενόχληση Παπασταύρου για φορολογικές οφειλές [Βίντεο]


Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου εξέφρασε την έντονη ενόχληση του για το θέμα με τις φορολογικές οφειλές των κυπριακών ομάδων και τις δόσεις που δεν πληρώνονται.


Όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή Goal N’ Roll της Cytavision:

«Είναι από αυτά τα παράξενα, δεν καταλαβαίνω τι έγινε. Έγινε ένας διακανονισμός με την κυβέρνηση το 2018 και συμφωνήσαμε να πληρώνουμε με δόσεις τις οφειλές. Εμείς το κάναμε όμως πέρσι μάθαμε ότι πολλά σωματεία δεν έδιναν τις δόσεις και έγινε ξανά ο διακανονισμός. Μας είπαν ότι όσα σωματεία δεν πληρώνουν θα έχουν πέναλτι από την κυβέρνηση. Σήμερα μαθαίνουμε ότι έγινε ένας νέος διακανονισμός, τώρα το μαθαίνουμε εμείς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν τιμωρίες και επιπτώσεις για αυτούς που δεν πληρώνουν. Εμείς πληρώσαμε πολλά εκατομμύρια σε αυτές τις δόσεις. Δεν γίνεται κάποιες ομάδες να πληρώνουν και άλλοι να μην πληρώνουν χωρίς να υπάρχει τιμωρία. Δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση τα κόμματα και η Βουλή δεν ασχολούνται με το θέμα.

Εμείς πληρώνουμε 600-700 χιλιάδες και άλλοι δεν πληρώνουν, καταλαβαίνεται ότι με αυτά τα λεφτά μπορούν να φέρουν 1-2 παίκτες. Τέσσερις από τους ανταγωνιστές μας για το πρωτάθλημα χρωστούν πάρα πολλά λεφτά καταλαβαίνετε τι νιώθουμε και λέμε μα γιατί πληρώνουμε. Άμα η κυβέρνηση δεν θέλει να παίρνει αυτά τα λεφτά να μας το πουν και εμάς. Από την στιγμή που συμφωνήσαμε κάτι εμείς θα το τηρήσουμε, όμως κάτι πρέπει να γίνει. Είναι σαν να λέμε του κόσμου όλου να μην πληρώνει φόρους».