Home TOP NEWS Ντιουνκού: «Για μένα δεν ήταν κάτι που δεν περίμενα, το δείξαμε και...

Ντιουνκού: «Για μένα δεν ήταν κάτι που δεν περίμενα, το δείξαμε και πριν τη Ζίρε»


Ο Σενεγαλέζος μπακ, Άλφα Ντιουνκού παραχώρησε δηλώσεις στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Ζίρε στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε και κάτι ιδιαίτερο. Απλά εφαρμόσαμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις για αυτό και πήραμε τη νίκη. Τώρα θα παίξουμε και παρόλο που έχουμε ένα μεγάλο σκορ, θέλουμε να νικήσουμε το παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που κάναμε στον πρώτο αγώνα».

Αν περίμενε το μεγάλο σκορ και την εξαιρετική απόδοση στο ΓΣΠ: «Ναι. Ήξερα για το τι είναι ικανοί οι συμπαίκτες μου. Το δείξαμε στους αγώνες πριν την Ζίρε. Για μένα δεν ήταν κάτι που δεν περίμενα. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες, δημιουργούσαμε τα ίδια πράγματα και αυτή τη φορά, δόξα τω Θεό σκοράραμε σε όλες».

Τι κρατάμε από το ματς με τον Εθνικό και τι πρέπει να βελτιώσουμε: «Θεωρώ πως πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε όλες τις παραμέτρους. Στην άμυνα, στην επίθεση, παντού. Ακόμη και όταν κερδίζεις ή και όταν χάνεις ακόμα περισσότερο. Όμως ακόμα και όταν κερδίζεις υπάρχουν πράγματα που θέλουν βελτίωση. Κρατώ τους τρεις βαθμούς, τη νίκη, τον τρόπο που η ομάδα ήταν ανταγωνιστική γιατί δεν είναι εύκολο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Προφανώς είχαμε μία ομάδα απέναντι μας που ήρθε με κίνητρο να αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας στο παιχνίδι, δεν δεχθήκαμε γκολ και πιστεύω πως αυτό ήταν κάτι πολύ καλό».

Μετά από έξι νίκες σε έξι παιχνίδι ποια είναι η πρόβλεψη του για φέτος: «Αρχίσαμε πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να προχωράμε και να δουλεύουμε σκληρά. Να κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία και συγκέντρωση. Ξέρουμε τι θέλουμε και πρέπει να παλέψουμε για αυτό».

Για τον εαυτό του και την απόδοση του: «Νιώθω ωραία. Νιώθω κάθε μέρα πως καταλαβαινόμαστε περισσότερο με τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν και μερικοί παίκτες καινούργιοι και χρειάζεται να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα σε κάθε αγώνα. Είναι κάτι καλό ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι σχετικά εύκολο να συνεννοηθούμε στο γήπεδο».