Home TOP NEWS Στο Αζερμπαϊτζάν για να γράψει ιστορία – Κίνητρα πολλά και για… πολλούς!

Στο Αζερμπαϊτζάν για να γράψει ιστορία – Κίνητρα πολλά και για… πολλούς!


Ένας αλλιώτικος επαναληπτικός και μάλιστα σε επίπεδο πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ για την ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε στην Dalga Arena στο Αζερμπαϊτζάν.


Μετά το 6-0 στο ΓΣΠ η ομάδα μας καθάρισε την υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Ζίρε όμως στις 19:00 δίνει ακόμα έναν ευρωπαϊκό αγώνα και τα κίνητρα είναι πολλά. Άλλωστε το είπε ξεκάθαρα και ο Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου: «Εάν θες να τους δώσεις κίνητρο για τέτοια παιχνίδια τότε κάτι δεν πάει καλά».

Ουσιαστικός και όπως πάντα ρεαλιστής ο Λιθουανός κόουτς που δείχνει ότι δεν θα έχει καμία διάθεση να αφήσει τους παίκτες του να χαλαρώσουν. Άλλωστε το κίνητρο για να συνεχιστεί το αήττητο και να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ η πρώτη κυπριακή ομάδα που μπαίνει σε ομίλους όντας αλάνθαστη στα προκριματικά είναι μεγάλο.

Επίσης υπάρχουν ακόμη παίκτες που ψάχνουν για μια ευκαιρία και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και απόψε πιθανόν να τον πάρουν οπότε δεν θα πρέπει να σπαταλήσουν την ευκαιρία τους.

Η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα με τη Ζίρε όμως είναι λογικό πως οι επιλογές του Νταμπράουσκας απόψε θα γίνουν και με βάση τον επόμενο αγώνα σε τρεις μέρες με αντίπαλο την Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OMONOIA FC (@omonoiafootball)