Home FEATURED Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε να το πει για Λοΐζου…

Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε να το πει για Λοΐζου…


Ο Λοΐζου φαίνεται να… έπιασε το μπαλάκι που του έριξε ο Βάλντας Νταμπράουσκας απαντώντας στα ΜΜΕ για την περίπτωση επαναφοράς του Κύπριου εξτρέμ στην αγωνιστική δράση.


Ο διεθνής άσος της ομάδας μας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο ρόστερ και να παλέψει για μια θέση και πλέον εναπόκειται στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για το πως θα διαχειριστούν το θέμα.

Όσον αφορά τον Λιθουανό κόουτς, καταφέρνει μέσα από κάθε απάντηση του να ξεδιπλώνει με σωστό τρόπο τις σκέψεις του και να κερδίζει τους συνομιλητές του και τον κόσμο.

Για τον Λοΐζου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: Δεν είναι θέμα εάν τον θέλει πίσω ο ίδιος αλλά εάν θέλει (πρωτίστως) και εάν μπορεί να γίνει ξανά μέρος του ρόστερ.

Εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε από τον 21χρονο Κύπριο διεθνή  να ξεκαθαρίσει πρώτα στο μυαλό του τι θέλει, να βάλει το κεφάλι κάτω να δουλέψει και όταν καταφέρει να συμβαδίσει με τα θέλω του προπονητή και της ομάδας τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του.

Για την ώρα ο Λοΐζος έκανε την πρώτη κίνηση για να επιστρέψει όμως θα χρειαστεί να γίνουν πολλά ακόμη μέχρι να επανέλθει ξανά στο ρόστερ αλλά και να κερδίσει διοίκηση, προπονητή και κόσμο.

Εμείς κρατάμε αυτό από τις δηλώσεις Νταμπράουσκας: «Εάν κάποιος δεν θέλει να είναι εδώ δεν μπορώ να τον σταματήσω, εάν θέλει αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει είναι διαφορετικό». Στο χέρι του Λοΐζου είναι να αλλάξει το κλίμα που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων μας.