Home TOP NEWS Να κάνει την δουλειά της και μετά… διαχείριση!

Να κάνει την δουλειά της και μετά… διαχείριση!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζάν για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ζίρα, ο οποίος θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το επιβλητικό 6-0 της ομάδας μας στο ΓΣΠ.


Παρά το άνετο προβάδισμα όμως, οι παίκτες και ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, με στόχο να προκριθούν στους ομίλους με έξι συνεχόμενες νίκες, γράφοντας ιστορία.

Συνεπώς η ομάδα μας θα παραταχθεί σε λίγες ώρες στο γήπεδο με στόχο μόνο τη νίκη και το “διπλό” με το οποιο θα μπορέσει να σφραγίσει πανηγυρικά την πρόκριση στους ομίλους (4η φορά στην ιστορία της).

Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας λοιπόν, θα κληθεί να τελειώσει την δουλειά και τον στόχο της στο Dalga Arena όσο πιο γρήγορα γίνεται, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει και διαχείριση ενόψει και του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (01/09) με τη Νέα Σαλαμίνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η νίκη απόψε είναι σημαντική όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας. Μια έβδομη συνεχόμενη νίκη σε Ευρώπη και Κύπρο θα δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη ώθηση για την αναμέτρηση στο “Αμμόχωστος – Επιστροφή” σε λίγες ημέρες.