Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Να ξεχάσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το τι έγινε στον σημερινό...

Νταμπράουσκας: «Να ξεχάσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το τι έγινε στον σημερινό αγώνα»

Ο προπονητής της ομάδας μς, Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ζίρε στο Αζερμπαιζάν.


Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στην Ζίρε για το παιχνίδι. Εμείς έχουμε πετύχει με το παραπάνω τον στόχο μας και είμαστε στο League Phase. Είχαμε το μυαλό μας κατά την διάρκεια του αγώνα και το παιχνίδι της Κυριακής καθώς δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τόσο πολυ…”.

“Θέλουμε να ξεχάσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται το τι έγινε στον σημερινό αγώνα αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα”.

“Διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο και το γήπεδο για να κυλήσει σε αργό τέμπο το ματς, όμως, με πέντε νίκες στα προκριματικά έχουμε πετύχει πολλά”.

Για την απόδοση των Ατζίλι και Ελάντερ: “Όσο περισσότερο αγωνίζεσαι τόσο το καλύτερο. Ο Ατζίλι είναι ένας πολύ καλός ποδοασφαιριστής και σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται το ίδιο και ο Ελάντερ”.

Για την μετάβαση από Ευρώπη σε Κύπρο πόσο εύκολο είναι; “Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή θα βάλω 10 στα 10 στην ομάδα μου πνευματικά κυρίως… Μπορεί να κουράζεται η ομάδα μου όταν είναι συνεχόμενοι οι αγώνες, όμως, θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις νίκες την Κυριακη”.

Σχόλιο Αζέρου δημοσιογράφου ότι στον σημερινό αγώνα δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές των δύο ομάδων… “Στον πρώτο αγώνα είχαμε τον κόσμο μας θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι μας άξιζε να περάσουμε… Και περάσαμε”.

Για το θέμα με τον Λοϊζου: “Δεν θα πω κάτι άλλο, τα είπα όλα χθες”.